Wie ben ik

 

Mijn naam is Rozemarijn ten Hooven.  Als afgestudeerd actrice aan de toneelacademie Maastricht heb ik op het podium gestaan in binnen en buitenland bij verschillende theatergezelschappen. Vanuit dit vak neem ik de ervaring mee om voor een groep te staan en te spreken, met de technieken die daar bij komen kijken.

Naast het spelen begon ik ook les te geven in het theatervak en begon ik te ervaren dat ik genoot van de kennisoverdracht en om getuige te zijn van de ontwikkelingsmomenten van de deelnemers.

 

Na 14 jaar gespeeld te hebben kreeg ik behoefte om mijzelf verder te ontwikkelen en ook om op een andere manier met mensen te kunnen gaan werken. Ik volgde verschillende therapeutische/coach opleidingen zoals de Reversie Methode, Neuro Linguïstisch Programmeren en GM Coaching.

Vanuit de combinatie van theater en coaching ontwikkelde ik de training/cursus Leren Presenteren-Spreken in het Openbaar en in 2016 richtte ik het bedrijf Actes de Présences op. 

 

Ik ben ervan overtuigd dat ieders eigenheid genoeg ingrediënten heeft om een waarachtige presentatie te kunnen houden. Als je van jezelf durft uit te gaan dan is er al een enorme basis om voor publiek te staan.

 

Mijn doel is om jouw zelfvertrouwen te vergroten en je bewust te maken van de kracht van jouw eigenheid zodat je die volledig in durft te zetten bij een presentatie.

Daarnaast zullen de tools and tricks die je leert, je helpen om je verhaal helder en vol overtuiging te kunnen neerzetten.