Recensies

 

"Een gedreven vakvrouw, ter zake kundig en zeer enthousiast. Ze heeft de vaardigheid om groepen te modereren, rake maar opbouwende feedback te geven en ze kan niet alleen goed luisteren, maar kan ook krachtig verwoorden wat de kern is en waar je leerpunten zitten. Topvrouw, zeker aan te raden!"
Hedwig


"Haar coachingsstijl kenmerkt zich vooral door de persoon in zijn kracht te zetten en te laten ervaren hoe het voelt om te ontdekken dat die kracht in je zit"
Carla


"Op bijzondere persoonlijke wijze weet Roos een cursus te geven waar ik enorm veel energie van heb gekregen. In een veilige sfeer leer je ontdekken waar jouw kracht ligt en krijg je veel tips om dit te versterken. Dit geeft zelfvertrouwen!
Eefje


"Roos is theater, is coach, is breed, is zichzelf, weet precies de snaar te raken, altijd positief; bijzonder gewoon en vooral gewoon bijzonder in het laten presenteren van jijzelf.
Zo mooi!"
Antoine

 
"Ontzettend leuk om te doen
verrassend
een ontdekkingstocht zowel fysiek als mentaal" 

Jelle

 

"Iedereen zou dit moeten ervaren! Roos creëert een veilige omgeving doormiddel van groepsoefening en humor. Ze heeft me in mijn kracht gezet en wist precies wat er nodig was om mijn ontwikkeling voort te zetten. Een echte aanrader!"

Eric

 

"Ik ben blij dat ik me heb ingeschreven.

Het was een fijne groep. En jij voelde al gelijk heel vertrouwd, dank daarvoor"

Diana

 

"De cursus werd vanuit een veilige context gegeven. Hij was doelgericht en toch heel persoonlijk. Er werd op enerverende, speelse en krachtige wijze aandacht geschonken aan ieders persoonlijke aandachtspunten. Dat maakte de cursus luchtig maar ook positief confronterend en inzichtgevend. Rozemarijn weet hiermee als persoon en als cursusleidster een hele fijne combinatie te bieden vanuit haar kennis en vaardigheden."

Mira

 

"De cursus is zeer leerzaam en zeker de moeite waard! Ik heb dingen geleerd die ik in zowel werksituaties als privé situaties kan toepassen. 

Rozemarijn trekt je, op een prettige, goede manier, uit je comfort zone. 

Die omschakeling zorgt er voor dat je daar ECHT staat. Je leert te improviseren en te schakelen en terug te keren naar je innerlijke rust. En het mooiste is “ je hebt zelf de regie” en leert hierop te vertrouwen. ” Ik heb de smaak te pakken”! "

Ilse